Go to top

Klantreis

Samen maken we de reis door jouw project. Tijdens deze reis werken wij samen,
zijn wij vanaf het begin betrokken, kennen wij het vraagstuk en vinden de juiste oplossing. 

 

We care beyond vision

Klant

Stap 01

Kennismaken met onze oplossing

Jouw idee wordt besproken en getest op haalbaarheid. De oplossing en het plan worden gepresenteerd en besproken. 

Samen met onze projectmanager starten we het project. Wij schrijven het projectplan, maken de projectplanning en zorgen ervoor dat alle punten van het project zijn besproken en de verwachtingen van de oplossing bekend zijn. 

Stap 02

Samen van start

Stap 03

Wij bouwen jouw oplossing

Jouw oplossing wordt door ons gebouwd. De volledige productie van jouw oplossing vindt bij Kobobss in huis plaats, zowel mechanisch, elektrisch als de software.

De FAT (Factory Acceptance Test) vindt plaats bij ons in Yerseke. Vanaf daar doorlopen en testen we de oplossing zoals deze is besproken. Een belangrijke stap in de reis om de installatie op jouw locatie straks zo soepel mogelijk te laten verlopen. De succesvolle FAT wordt afgesloten met de ondertekening van het FAT-document. Een stap dichterbij de oplossing op jouw locatie. 

Stap 04

Klaar voor installatie

Stap 05

Installatie

De installatie op jouw locatie vindt plaats, de turnkey oplossing wordt in jouw productielijn geplaatst. 

Een belangrijk onderdeel van onze installatie is het trainen van de operators. Wij zorgen dat jouw medewerkers volledig vertrouwd zijn met onze oplossing. 

Stap 06

Eén geheel met elkaar

Stap 07

Succesvol opgeleverd

Jouw oplossing is live! Na een succesvolle SAT (Site Acceptance Test) is de oplossing in gebruik genomen en kunnen jullie gerustgesteld produceren. Vanaf nu is ieder product volledig gecontroleerd. 

In veel gevallen blijven wij nog even aanwezig voor ondersteuning op je locatie om de opstart en in gebruik name van de oplossing vlekkeloos te laten verlopen. 

Gerustgestelde Klant

Onze reis eindigt niet bij de oplevering, wij blijven betrokken bij onze oplossing in jouw productie.
Al jouw producten, die jullie met zorg hebben geproduceerd, worden met de juiste kwaliteitsgaranties naar
jouw klanten verzonden. Dat is een hele geruststelling.

Wij beseffen dat jij je wilt concentreren op jouw bedrijfsvoering en wilt doen waar jij goed in bent.
Dit is exact waar onze Customer Care afdeling met de volgende diensten waarde toevoegt:

  • Customer Service
  • Spare Parts Service
  • Inspectie en Service Contracten

Hulp bij het traject of jouw oplossing? Customer Care helpt!

Kobobss gaat voor kwaliteit én service. Wij leveren de inspectieoplossing, installeren deze, maar leveren ook nazorg. WWij leveren service en support op jouw locatie, leveren onderdelen en zorgen voor updates en ondersteunen je met de oplossing als je dit wenst. De service van Kobobss is maatwerk. We bespreken de mogelijkheden tot in detail, zodat jij krijgt wat je nodig hebt.

Lees meer >

Trots op de opdrachtgevers die we hebben:

Complexiteit met goed resultaat

Industrieel ontwerp en mode komen samen in pocket-sized essentials van Secrid. Gemaakt in Nederland met de grootste zorg voor kwaliteit, mensen en het milieu. Een echt partnerschap, samen met Secrid zijn diverse oplossingen bedacht, ontworpen, gemaakt en in gebruik genomen. Track & Trace oplossingen voor het logistieke vraagstuk tot hoogwaardige oplossingen om de kwaliteit van het product te waarborgen. 

“Het is een tot nu toe ontzettend complex maar ook fantastisch project geworden! Ik ben positief over de ondersteuning en hulp die ik tot nu toe ontvangen heb in dit project” aldus Thomas Boogert

Thomas Boogert, Secrid

Operators kiezen voor het Kobobss systeem

Rijk Zwaan, een internationaal groenteveredelingsbedrijf met ruim 3000 medewerkers in 30 verschillende landen. Reeds sinds 2017 draaien onze systemen bij Rijk Zwaan, hierbij is het proces geautomatiseerd. Wat aan het begin er lastig was, is uiteindelijk uitgegroeid tot een mooie oplossing. De operator is in dit proces het aller belangrijkste geweest. Door een goede projectmanagement aanpak, is het project tot een succes gekomen.

“De operators vragen juiste naar het systeem van Kobobss, het is erg fijn om hiermee te werken.” alsdus Gert-Jan Geschiere.

Gert-Jan Geschiere, Rijk Zwaan