Go to top
 • nl
 • en
 • Wanneer kies je voor inspectie-automatisering?

  Als je producten (met allergenen) produceert en verpakt, is de controle op juistheid van groot belang. Je wilt een terugroepactie voorkomen en de klanttevredenheid verhogen. Dit doen wij door ieder product dat jouw klant ontvangt volledig te controleren. Naast de controle op jouw producten, wil je ook inzicht in de waardevolle productie-informatie en indien nodig hierop bijsturen.

  De PackCheck heeft ons verpakkingsproces echt aanzienlijk verbeterd!

  “Doordat we de PackCheck zijn gaan gebruiken hebben wij minder mensen nodig voor het uitvoeren van de controles, waarbij het product nu volledig wordt gecontroleerd en niets meer over het hoofd wordt gezien. Onze klant heeft minder klantklachten omdat producten volledig correct geleverd worden” aldus Michel van Dijk

  Moduslink is een grote 3rd Party Logistics Provider, met diverse vestigingen wereldwijd. Voor enkele grote klanten wordt een value added oplossing geleverd waarbij hun product wordt samengesteld. Kwaliteit is hierbij één van de belangrijkste pijlers. Om de kwaliteit te verbeteren en de efficiëntie te vergroten heeft men gekozen voor de inzet van de PackCheck van Kobobss.

  Het product wordt 100% gecontroleerd (beelden, barcode, tekst en gewicht) in tegenstelling tot de steekproeven welke men voorheen gebruikte.

  Michel van Dijk, Moduslink

  Meer zekerheid voor
  jouw PackCheck?

  Op onze afdeling Customer Care vind je gemotiveerde en ervaren Service Engineers die je ondersteunen bij alle service gerelateerde zaken. Uiteraard met een voortdurende focus op een duurzame relatie. Om een optimale uptime te garanderen en de Mean Time To Repair (MTTR) te verkorten, biedt Kobobss de mogelijkheid om de juiste onderdelen op het juiste moment en de juiste plaats aan te bieden. 

  Meer Customer Care >

  PackCheck Connect

  Eenvoudige bediening, een toegankelijk beheermodel en altijd de huidige status kunnen zien. Zomaar een greep uit de voordelen van PackCheck Connect; de verbindende factor binnen onze PackCheck productgroep. Benieuwd hoe onze software jouw proces verbetert?

  Ontdek PackCheck Connect >

  PackCheck, jouw oplossing

  Offerte opvragen?

  Je bent benieuwd wat de PackCheck voor jouw bedrijf en proces kan betekenen? Dat begrijpen we, je investeert hiermee namelijk in de toekomst en in je bedrijf. We willen graag goed beoordelen hoe onze oplossing optimaal in jouw proces presteert. Vul daarom je gegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

  PackCheck Plus

  Omverpakkingen
  Remote management/support
  Configureerbaar
  Identificeren
  Bekijk PackCheck Plus >

  PackCheck Flex

  Maatwerk
  Integratie op jouw proces
  Uitgebreid identificatiesysteem
  Database verbinding
  Bekijk PackCheck Flex >

  PackCheck Connect

  Software
  Data- en Beeldanalyse
  Integratie
  Logging
  Bekijk PackCheck Connect >