Go to top
 • nl
 • en
 • Wanneer kies je voor inspectie-automatisering?

  Als je producten (met allergenen) produceert en verpakt, is de controle op juistheid van groot belang. Je wilt een terugroepactie voorkomen en de klanttevredenheid verhogen. Dit doen wij door ieder product dat jouw klant ontvangt volledig te controleren. Naast de controle op jouw producten, wil je ook inzicht in de waardevolle productie-informatie en indien nodig hierop bijsturen.

  Waar anderen stoppen, durft Kobobss een stapje meer te zetten

  Moba, wereldwijd toonaangevende fabrikant van machines voor het sorteren, verpakken en verwerken van eieren. Kobobss en Moba hebben een waar partnerschap opgebouwd in de afgelopen jaren. Samen is de PackCheck Plus ontwikkeld en is er gebouwd aan een solide oplossing. Moba zet de PackCheck Plus onder de naam MCi10 in.

  De PackCheck Plus wordt volledig in huis vormgegeven en gebouwd. 

  MOBA

  Meer zekerheid voor
  jouw PackCheck Plus?

  Op onze afdeling Customer Care vind je gemotiveerde en ervaren Service Engineers die je ondersteunen bij alle service gerelateerde zaken. Uiteraard met een voortdurende focus op een duurzame relatie. Om een optimale uptime te garanderen en de Mean Time To Repair (MTTR) te verkorten, biedt Kobobss de mogelijkheid om de juiste onderdelen op het juiste moment en de juiste plaats aan te bieden.

  Meer Customer Care >

   

  PackCheck Connect

  Eenvoudige bediening, een toegankelijk beheermodel en altijd de huidige status kunnen zien. Zomaar een greep uit de voordelen van PackCheck Connect; de verbindende factor binnen onze PackCheck productgroep. Benieuwd hoe onze software jouw proces verbetert?

  Ontdek PackCheck Connect >

  PackCheck Plus, jouw oplossing

  Offerte opvragen?

  Je bent benieuwd wat de PackCheck voor jouw bedrijf en proces kan betekenen? Dat begrijpen we, je investeert hiermee namelijk in de toekomst en in je bedrijf. We willen graag goed beoordelen hoe onze oplossing optimaal in jouw proces presteert. Vul daarom je gegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

  PackCheck

  Consumentenverpakking
  Inspecteren
  Verifiëren
  Eenvoudige bediening
  Bekijk PackCheck >

  PackCheck Flex

  Maatwerk
  Integratie op jouw proces
  Uitgebreid identificatiesysteem
  Database verbinding
  Bekijk PackCheck Flex >

  PackCheck Connect

  Software
  Data- en Beeldanalyse
  Integratie
  Logging
  Bekijk PackCheck Connect >